Share Button

10 lucruri pe care să le faci zilnic și cu care devii cel mai bogat om din lume

Share Button

Mereu când îți spui că nu ai timp gândește-te astfel: Beyonce are tot 24 de ore, ca și tine și are rezultate incredibile, iar conturile ei sunt doldora de euro. Si asa putem enumera zeci sau sute de persoane, ca Donald Trump, Oprah sau Mark Zuckerberg. Poți și tu s-o faci!

Dacă ai nevoie să economisești timp și nu știi cum, noi avem câteva trucuri utile pentru tine pe care până acum sigur nu le-ai luat în calcul.

  1. Decide ce e important. În 5 ani, 80% din ce faci astăzi nu te va ajuta la nimic.
  2. Dormi bine, mănâncă bine și fă exerciții. Poate ți se pare că aceste activități „mănâncă” timp, dar de fapt îți triplează forța de muncă.
  3. Regula de 2 minute: dacă poți să faci ceva în 2 minute, fă-o acum. Să o plasezi ca un task de viitor va lua mai mult de 5 minute.
  4. Regula de 5 minute: setează-ți obiectivele astfel încât pe cel mare să nu-l termini dintr-o singură lovitură, ci să lucrezi cinci minute la el. De cele mai multe ori vei lucra mai mult de atât pentru că vei face o încălzire inconștientă.
  5. Regula productivității: dacă vrei să devii bun la ceva, fă-o zilnic. Fără excepții!
  6. Nu îți încărca memoria. Pune totul pe foaie sau în aplicații de amintit.
  7. Poartă mereu căști. Nu trebuie să asculți neapărat muzică, dar îi va distanța pe ceilalți de tine și nu te vor mai deranja.
  8. Încearcă să răspunzi la mesaje de trei ori pe zi, la anumite ore: 11AM, 2PM și 5PM. Se aplică și telefonului.
  9. Regula ”Trebuie, ar trebui, aș putea să”. Zilnic stabilește-ți astfel: 1 trebuie, 3 ar trebui să, 5 aș putea să. Începe cu cel mai important lucru dimineața.
  10. Întreabă-te mereu: care e cel mai puternic lucru pe care aș putea să-l fac acum?

Leave a Reply