Share Button

Bărbații și jucăriile sexuale! Studiu la care rezultatele te-ar surprinde

Share Button

La o primă abordare a subiectului ai crede că singurii clienți ai magazinelor de tip sex shop sunt doar femeile care-și caută vibratoare. Ei bine, ai fi surprins(ă) să afli că greșești.

Un studiu recent făcut de revista Men’s Health arată că și bărbații sunt destul de confortabili cu efectuarea cumpărăturilor în magazine de acest tip. 66% dintre ei au mărturisit că au cumpărat o jucărie sexuală în trecut. 70% dintre cumpărători au spus că au folosit achiziția în timpul unei partide sexuale cu un partener.

Lucrurile cele mai populare pe care bărbații le-au cumpărat au fost vibratoare, inele anale, dildo-uri, cătușe și lanterne (lanternele sunt niște dispozitive al căror capăt imită vaginul), iar inelele pentru penis sunt și ele populare în rândul cunoscătorilor.

Jumătate din cei care au folosit jucării sexuale le-au folosit alături de un partener. S-a dovedit că cel mai prielnic moment în care un bărbat își poate folosi achizițiile de la sex shop este în aventurile de o noapte.

În timp ce mulți explorează, nu e nicio rușine să nu încerci jucăriile sexuale, dacă simți că nu este lucrul tău. 34% dintre bărbați nu au niciun interes în această arie, însă cel mai mare motiv pentru care au evitat jucăriile sexuale au fost: ”Nu am folosit niciodată una, deci nu știu dacă mi-ar plăcea s-o fac”.

Curiozitatea, până la urmă, stă la baza oricărei descoperiri. 🙂

Până atunci, te invităm să urmărești un clip în care să vezi cum reacționează bărbații atunci când folosesc jucăriile sexuale pentru prima oară.

Leave a Reply