Share Button

Cât de mult va dura relația ta în funcție de ce zodie e partenerul tău

Share Button

O relație de durată este destul de greu de preconizat. Sunt oameni care se întâlnesc și ajung să stea o viață împreună și oameni care se îndrăgostesc la prima vedere și se despart după foarte puțin timp, motivele fiind, desigur, conexiunea slabă dintre ei.

Dacă ai pus ochii pe cineva și vrei neapărat să ai o relație de lungă durată cu acea persoană, noi îți dăm șansa să vezi ce trebuie să faci ca să-l legi de tine pentru totdeauna.

BERBEC: Au nevoie să ”câștige” pentru a rămâne îndrăgostiți. Povestea voastră va dura mai mult dacă îți înveți partenerul Berbec să împartă responsabilitățile relației la 2, astfel încât să aibă pe mână anumite lucruri, dar nu pe toate.

TAUR: Dacă partenerul tău e Taur, au nevoie de siguranță și confort. Va trebui să te legi de el și să fii loial, pentru a-i câștiga încrederea. Nu îl zdruncina dacă vrei o relație de scurtă durată

GEMENI: Au nevoie de distracție și varietate pentru a rămâne îndrăgostiți. Dacă se plictisesc, vor pleca imediat mai departe. Fii spontan(ă) și fă ca bucuria să fie mereu o parte a relației voastre. Fă-l sau fă-o să râdă mult și cu poftă, e cea mai scurtă și simplă cale spre inima unui Geamăn.

RAC: Pentru ei o familie iubitoare e prioritară. Va lupta cu toate costurile pentru familie și dacă îi pui în pericol persoanele dragi, nu vei mai primi a doua șansă. Fii un bun părinte și un partener responsabil și puternic.

LEU: Dacă partenerul tău s-a născut în zodia Leu, tot ce trebuie să faci este să faci lucrurile din ce în ce mai mari și din ce în ce mai bune. Leul are nevoie să fie flatat și adorat întotdeauna, dar au nevoie ca partenerul să se ridice la anumite standarde pentru a asigura o relație de lungă durată. Ce se ridică la standardele lor este un efort mare întotdeauna pentru a le menține atenția, indiferent de circumstanțe, iar aprecierea va face înzecit.

FECIOARĂ: Trebuie să fii pregătit și dispus în timp ce partenerul tău Fecioară se maturizează. Criticile Fecioarelor sunt întotdeauna constructive, dar nu uita să îți impui și tu punctul de vedere. Umorul e ”cimentul” care va ține lucrurile împreună pentru mult timp.

BALANȚĂ: Un partener Balanță își dorește să trăiască o poveste de dragoste reală. Dacă realitatea nu se ”pupă” cu gândurile sale, Balanța ta poate să devină ușor deziluzionată și se va uita după alt prinț sau prințesă. Ca să ai o relație lungă fii pozitiv(ă) și nu lăsa grijile să ”înnoroiască” povestea.

SCORPION: Cu Scorpionii intensitatea este la maximum întotdeauna. Relația poate fi obositoare emoțional pentru ambii dintre voi, dar acesta e felul iubit de Scorpioni. Pentru a păstra distanța, vei avea nevoie de un refugiu sigur în afara relației. Cheia către o relație de lungă durată este să-ți menții propriile pasiuni și prietenii pentru a da fiecăruia o gură de aer din relație atunci când e nevoie.

SĂGETĂTOR: Un partener Săgetător încă din ”fabricație” nu este făcut pentru relații de lungă durată și nu se implică în multe relații de acest gen. Asta ar putea fi foarte frustrant dacă vrei să fie partenerul tău de viață, dar pasiunea, focul și călătoria în sine va face totul să merite. Dacă vrei să legi un Săgetător de tine trebuie să elimini presiunile, să nu faci cereri, ci să le induci; ei nu vor merge departe dacă nu sunt împinși.

CAPRICORN: Capricornii sunt destinați relațiilor de lungă durată din naștere și cum să rezistați împreună nu e un secret. Pune cu o picătură mai multă distracție în relație decât reponsabilități.

VĂRSĂTOR: Înțepăturile lor ar putea fi dureroase uneori. E dur pentru un Vărsător să se ”așeze la casa lui”, dar mai degrabă sunt potriviți pentru a sta împreună pur și simplu pentru apropiere fizică. Ca să-i cucerești pentru o cursă lungă trebuie să te implici în domeniile care-i plac.

PEȘTI: Dacă partenerul tău e născut în zodia Pești, ține minte că sunt foarte sensibili și ușor de rănit. Pentru a te păstra lângă ei ai nevoie de a-i răni cât mai rar și deloc intens.

Sursă: zodiacspot.co

Leave a Reply