Share Button

Cum se ceartă în funcție de zodie. Zile negre pentru cei ce vor avea o dispută cu Taurii

Share Button

Certurile sunt comune atât în relații între prieteni, rude, colegi, cât și în relațiile între partenerii de viață. Ei bine, dacă te afli înainte de prima ceartă și abia v-ați cunoscut, acest horoscop e posibil să-ți fie de mare ajutor și o sa stii cum să nu pierzi o persoană, dar și cum să o câștigi.

BERBEC: Au nevoie imediat de explicații și de o soluție rapidă a problemei. Pot da vina pe tine chiar dacă nu e, dar după ce se calmează, vor declara generos că vina de fapt era a lor.

TAUR: Speră că totul se va rezolva de la sine. Dacă îi ataci prea mult, îi poți face să explodeze și va fi ca și cum te-a lovit trenul. Le ia mult să se supere, dar odată ce s-a întâmplat, le va lua și mai mult să se calmeze! Vorbește cu ei la 2-3 zile după ceartă.

GEMENI: Într-o ceartă, Gemenii vor dori întotdeauna să fugă. Fii pregătit pentru consecințe, deoarece un Geamăn te va pune imediat la punct și va răsuci motivul principal în așa fel încât îți vei dori să nu-l fi început vreodată.

RAC: Nu au nevoie de cuvinte ca să-și dea seama că ceva nu e în regulă. Preferă să rezolve problemele cu un ton cald și gentil. Dacă totuși ajungeți să vă certați, să știi că e posibil să arunce vina pe tine cu foarte mare ardoare!

LEU: Leii care sunt insultați își vor schimba tonul vocii și vor deveni distanți. Dacă vrei să înmoi atmosfera tensionată vorbește calm și nu îi insulta, altfel îi poți pierde pentru totdeauna.

FECIOARĂ: Sunt foarte sensibili mai ales pentru micile critici. Dacă ai un conflict cu o Fecioară cel mai bine o rezolvi fără să o ridici la un nivel și mai înalt! Mai întâi trebuie să le convingi că intențiile tale sunt pure și că le apreciezi calitățile și că pot împărtăși nemulțumirile cu tine.

BALANȚĂ: Nu le plac conflictele! Dacă reușești să-i implici într-unul, vor încerca să pară înțelegători și se vor aștepta la același lucru de la tine. Dacă nu se va întâmpla asta, vor deveni insultați și poți să auzi cuvinte grele. Ca să îndrepți situația trebuie să faci un gest mic și amabil, dar sincer.

SCORPION: Se simt foarte comod când sunt implicați în conflicte. Pot provoca certuri chiar ei deoarece au nevoie de dramă și de emoții adânci. De multe ori, rănile cu care rămân sunt nevindecate mai mult timp decât arată. Ai grijă, întrucât te pot face să pari vinovatul foarte ușor.

SĂGETĂTOR: Un Săgetător supărat se va vedea ”de la o poștă”. Pot deveni foarte ușor enervați, dar iartă la fel de repede. După o ceartă care nu duce la o despărțire, ei se vor purta ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic și vor repara situația cu glume menite să destindă situația.

CAPRICORN: Sunt obișnuiți să fie cei care observă, nu cei implicați într-un conflict, dar când sunt implicați, fii sigur(ă) că sunt sătuli de ce se întâmplă! Vor folosi cuvinte grele rar, dar atunci când o fac sunt foarte răniți.

PEȘTI: Sunt ușor de rănit și foarte sensibili. Nu le plac certurile și reacția lor e un amestec între dezamăgire și frustrare. Oricum, dacă ai noroc și te iubesc, te vor ierta foarte repede.

VĂRSĂTOR: Sunt cei mai tari atunci când vine vorba de un conflict. Poți țipa la ei și vor îndura totul, iar când te aștepți mai puțin vor reveni cu cuvintele grele pe care nu te aștepți să le auzi.

 

Sursă: zodiacspot.co

Leave a Reply