Share Button

Punctele pe care le apeși și slăbești instant! Secretul care acționează imediat

Share Button

Acupunctura e o tehnică medicinală de origine chinezească bazată pe conceptul energiei vii care circulă în jurul corpurilor noastre. Tehnica vizează câteva puncte din corp care sunt conectate la câteva organe importante. Aplicând presiune pe punctele menționate în mod corect, poți trata multe afecțiuni și probleme de sănătate.

Urechea 

Acest punct e unul major care controlează apetitul. Apasă pe el între 1 și 3 minute, de două ori pe zi. Ca să-l găsești trebuie să pui degetul pe partea triunghiulară a pavilionului și să deschizi și să închizi gura. Punctul este localizat acolo unde este cea mai mare mișcare.

Buza de sus

Apasă mijlocul dintre nas și buza de sus între 1 și 5 minute de două ori pe zi, oricând te simți înfometat(ă) sau anxios/anxioasă.

Genunchiul

Apasă punctul de sub genunchi pentru a îmbunătăți digestia și a scăpa de crampele menstruale. Este localizat la cinci centimetri în jos de rotulă și e puțin ieșit spre exteriorul piciorului. Aplică presiune pe acest punct folosind arătătorul pentru 2 minute zilnic. Atunci când o vei face, vei simți puțină durere sau disconfort: acesta este semnalul că o faci bine.

Cotul

Ca să localizezi acest punct mergi un deget mai jos decât cotul în sine. Apasă-l timp de un minut zilnic pentru a elimina căldura excesivă și umezeala din corp, făcând bila să funcționeze mai bine și prevenind retenția de fluide.

Glezna

Acest punct este localizat pe interiorul piciorului, la 5cm deasupra gleznei. Aplică presiune timp de 1 minut pe zi, în ritm crescendo-descrescendo.

IMPORTANT: Nu aplica presiune pe acest punct dacă ești însărcinată.

Sursă: brightside.me

Leave a Reply