Share Button

Zodiile care înșală cel mai mult! E greu să le ții în frâu

Share Button

Fidelitatea și spiritul aventurier sunt două aspecte care uneori se bat cap în cap într-o relație. Relația perfectă ar trebui să le aibă pe amândouă, iar aventura să fie cu aceeași persoană căreia îi ești fidelă. Teoria uneori e departe de practică, ceea ce este adevărat pentru 7 dintre cele 12 zodii. Cele mai loiale sunt însă și mai puține la număr: 5.

Iata care sunt cele mai infidele zodii:

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)

Berbecii sunt independenți și impulsivi și nu iau în considerare consecințele care vor interveni după ce acționează. Au un apetit mare pentru aventură, care îi poate implica în mai multe relații simultan.

Gemeni (21 Mai – 21 Iunie)

Sunt mereu provocatori și curioși. Vor mereu să fie exuberanți și chiar în pericol. Sunt machiavelici adesea și joacă jocul iubirii mult prea dur. Devin foarte plictisiți atunci când un nou punct de interes intervine în viața lor.

Leu (23 Iulie – 22 August)

Leul e un perfecționist și caută întotdeauna omul perfect. Din păcate, doar puține relații sunt perfecte; odată ce Leul descoperă că persoana iubită nu poate ține pasul cu el/ea din punct de vedere sexual și intelectual, va dispărea din peisaj și va găsi pe altcineva.

Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Sunt foarte puternici și iubesc să fie adorați și să aibă influență. Sunt dificil de obținut, de cunoscut și foarte des își ascund emoțiile. Ceea ce poate strica într-o relație cu un Scorpion este ideea preconcepută că mereu au dreptate și faptul că nu prea știu să ierte.

Săgetător (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

E un spirit liber care urăște regulile, restricțiile și chiar și relațiile cu o singură persoană. Vor întotdeauna să exploreze, mai ales atunci când vine vorba de sex.

Vărsător (20 Ianuarie – 18 Februarie)

E un semn zodiacal greu de intuit, independent și neconvențional. Mulți dintre ei privesc relațiile serioase sau mariajul ca pe ceva plictisitor.

Pești (19 Februarie – 20 Martie)

Sunt cei mai sensibili din zodiac și se luptă mereu cu propriile emoții. Au propriile fantezii și fac față greu simplei așteptări de a avea o relație serioasă. Sunt foarte ușor de deziluzionat atunci când un partener nu se ridică la așteptările pe care le au.

 

Sursă: zodiacmind.com

Leave a Reply